Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
26.3.2018
Minuli vikend so se mlajši dečki in deklice med seboj merili na turnirjih državnega prvenstva v mali odbojki. Pri dečkih smo že spremljali četrtfinalne obračune, pri deklicah je bil na sporedu 1. krog finalnega dela tekmovanja.
 
12.3.2018
V državnem prvenstvu v mali odbojki se je zaključilo tekmovanje v okviru regijskega prvenstva. V boj za naslov državnih prvakinj se pri deklicah podaja šestnajst ekip, pri dečkih pa bo 3. krog prvenstva na sporedu 24. marca.
 
6.3.2018
V državnem prvenstvu v mali odbojki nas od zaključka prvega dela in finalnih obračunov v okviru regijskega tekmovanja loči le še zadnji krog turnirjev.
 
20.2.2018
V državnem prvenstvu v mali odbojki smo minuli vikend spremljali okrnjen program, saj so tekme rednega dela igrale odbojkarice v treh regijah, na Štajerskem pa smo spremljali že prvi turnir finalnega dela regijskega tekmovanja.
 
12.2.2018
V državnem prvenstvu v mali odbojki smo minuli vikend lahko spremljali le obračune deklic, medtem ko so bili dečki v soboto prosti. Dekleta so v nekaj regijah odigrala zadnje obračune v skupinskem delu, na sporedu so bili tudi repasaži.
 
 
ostale novice