Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
3.4.2018
Minuli vikend se je zaključilo tekmovanje v A in B ligah za državno prvenstvo pri starejših deklicah in dečkih. Tako so znane že vse ekipe, ki se podajajo v boj za letošnji naslov.
 
19.3.2018
Minula sobota je bila v državnem prvenstvu namenjena obračunom najmlajših odbojkaric in odbojkarjev, ki so se med seboj pomerili za uvrstitev v polfinale in boj za najvišja mesta.
 
5.3.2018
V državnem prvenstvu za starejše deklice in dečke smo že dobili prve ekipe, ki se bodo v konkurenci najboljših osmih moštev borile za državni naslov, o zadnjih potnikih v polfinale pa bodo v A ligah odločali turnirji 5. oz. 6. kroga.
 
5.2.2018
V državnem prvenstvu za starejše deklice in dečke so bili v A ligah odigrani že trije krogi, v katerih so si nekatere ekipe že priigrale skoraj neulovljivo prednost, spet druge se bodo za polfinale borile vse do zadnjega turnirja.
 
22.1.2018
V soboto, 20. januarja, smo na delu zopet spremljali mlade odbojkarice in odbojkarje v kategoriji starejših deklic in dečkov. Ti so večinoma odigrali tekme 2. kroga A in B lig, nekatere ekipe pa so se v drugem delu tekmovanja predstavile prvič.
 
 
ostale novice