Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
21.5.2017
Vseslovenski odbojkarski vikend v Šoštanju, v okviru katerega prvič doslej potekajo finalni obračuni državnega prvenstva v mlajših kategorijah in tekme slovenskih reprezentanc, se je začel s predstavami najmlajših odbojkarjev.
 
8.5.2017
V nedeljo, 7. maja 2017, je v VŠD Hoče potekal finalni turnir državnega prvenstva Zavarovalnica Triglav v mini odbojki. Med štiri najboljše ekipe, od skupno 52 ekip, so se zraven domačink, ekipe Formis mini, uvrstile še ekipe ŽOK Šentvid, Ankaran Hrvatini in Nova KBM Branik.
 
7.5.2017
V Mariboru je potekal zaključni turnir Državnega prvenstva Zavarovalnica Triglav v mini odbojki, na katerem so si nastop v velikem finalu, ki bo 20. maja v Šoštanju, zagotovili odbojkarji iz ekip Maribor mini in Salonit Anhovo
 
25.4.2017
Na Državnem prvenstvu Zavarovalnica Triglav v mini odbojki smo minulo soboto že dobili finaliste. Pri dečkih so se na zaključni turnir uvrstili odbojkarji Salonita Anhovo, Žirovnice, Maribora in Kočevja, pri deklicah odbojkarice ŽOK Šentvida, Formisa, Ankarana Hrvatinov in Nove KBM Branika.
 
3.4.2017
Mladi odbojkarice in odbojkarji minulo soboto niso počivali, saj so bili na vrsti repasaži in turnirji za mesta Državnega prvenstva Zavarovalnica Triglav v mini odbojki. Tako smo pri deklicah in dečkih dobili še preostale štiri polfinaliste, ekipe, ki se niso prebile v boj za državni naslov, čakajo turnirji za mesta.
 
 
ostale novice