Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
22.5.2017
Odbojkarice Nove KBM Branika I in odbojkarji KEKOOpreme Žužemberk so novi slovenski prvaki v mali odbojki. Mariborčanke so se veselile tudi zmage v konkurenci kadetinj, mariborski odbojkarji pa so zlato medaljo osvojili tudi pri kadetih.
 
16.5.2017
V državnem prvenstvu v mali odbojki SKUPINA HSE smo spremljali zaključne obračune, ki so odločali o tem, kateri ekipi bosta nastopili na velikem finalu v Šoštanju. Najuspešnejši so bili odbojkarji KEKOOpreme Žužemberk in Salonita Anhovo, bron je osvojil Maribor.
 
13.5.2017
Finalni turnir Državnega prvenstva v mali odbojki Skupina HSE v organizaciji OK Spodnja Savinjska Šempeter je minil v odličnem vzdušju, ki so ga pripravili starši vseh ekip, prav tako pa smo lahko uživali v vrhunski odbojki, ki so jo prikazale vse sodelujoče igralke.
 
10.4.2017
Državno prvenstvo v mali odbojki SKUPINA HSE se bliža koncu. V soboto so bili na sporedu le še turnirji za mesta za deklice in oba polfinala. V polnih dvoranah smo lahko spremljali odlične predstave, ki so na noge večkrat dvignile odbojkarske navdušence.
 
27.3.2017
V Državnem prvenstvu v mali odbojki SKUPINA HSE smo pri dečkih dobili prve finaliste. Pri deklicah so najboljše ekipe tokrat počivale, za preboj v polfinale prvenstva, med osem najboljših ekip v Sloveniji, pa so se mlade odbojkarice borile v repasažu.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MALA ODBOJKA
 
 
 
 
DRŽAVNO PRVENSTVO V MALI ODBOJKI SKUPINA HSE