Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
22.5.2017
Odbojkarice Nove KBM Branika I in odbojkarji KEKOOpreme Žužemberk so novi slovenski prvaki v mali odbojki. Mariborčanke so se veselile tudi zmage v konkurenci kadetinj, mariborski odbojkarji pa so zlato medaljo osvojili tudi pri kadetih.
 
9.5.2017
OK SIP Šempeter je bil v nedeljo, 7. maja 2017, gostitelj finalnega turnirja DP za kadete. Dve mesti za veliki finale na Vseslovenskem odbojkarskem vikendu, ki bo 21. maja v Šoštanju, so si v športni dvorani OŠ Šempeter zasluženo priigrali kadeti Maribora in Šempetra.
 
7.5.2017
Na finalnem turnirju kadetinj sta bili na voljo dve vstopnici za veliki finale, ki bo na sporedu 21. maja 2017, v Šoštanj pa so se uvrstile gostiteljice, Mladi Jesenice, ki so morale odigrati vsega eno tekmo ter Nova KBM Branik Maribor, ki si je nastop v finalu zagotovila v mini finalni tekmi turnirja.
 
24.4.2017
Na polfinalnem turnirju državnega prvenstva za kadetinje, ki se je v nedeljo 23. aprila 2017 odvijal na Prevaljah, so si uvrstitev na zaključni turnir zagotovile odbojkarice ekipe Mladi Jesenice in ekipe Krim-Pirnar doors.
 
23.4.2017
Na polfinalnem turnirju državnega prvenstva za kadete so si uvrstitev na zaključni turnir zagotovili odbojkarji Maribora, kot drugouvrščena ekipa pa je v boj za najvišja mesta napredovala ekipa SIP Šempetra.
 
 
ostale novice