Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
21.5.2017
Vseslovenski odbojkarski vikend v Šoštanju, v okviru katerega prvič doslej potekajo finalni obračuni državnega prvenstva v mlajših kategorijah in tekme slovenskih reprezentanc, se je začel s predstavami najmlajših odbojkarjev.
 
7.5.2017
V športni dvorani OŠ Šempeter je v soboto, 6. maja 2017, potekal finalni turnir državnega prvenstva za starejše deklice letnika 2002 in mlajše. Na turnir so se poleg gostiteljic, ekipe Nekropolis Šempeter, uvrstile še ekipe Nova KBM Branik I, ŽOK Škofja Loka I in Vital Ljubljana I.
 
23.4.2017
Na polfinalnem turnirju državnega prvenstva za starejše dečke v Mariboru so si napredovanje v finale zagotovili mladi odbojkarji KekoOpreme Žužemberk in Maribora SGD Stradina
 
23.4.2017
Na polfinalnem turnirju državnega prvenstva starejših dečkov v Murski Soboti je imela med štirimi ekipami na koncu največ uspeha zasedba ŠD Brezovice. V dodatni tekmi za nastop v finalu pa je bil Benquick Volley boljši od Hoč. Domača Panvita Pomgrad je na turnirju zasedla zadnje, četrto mesto.
 
23.4.2017
Na polfinalnem turnirju za starejše deklice, ki se je odvijal v Škofji Loki, smo videli tekme, polne preobratov. Uvrstitve v finale, med najboljšo četverico ekip v državnem prvenstvu, so se uvrstile odbojkarice ŽOK Škofje Loke I in Nekropolis Šempetra.
 
 
ostale novice