Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
14.6.2017
Na sedežu Evropske odbojkarske zveze CEV so z žrebom določili tekmece v evropskih pokalih za sezono 2017/18, v kateri bodo v Ligi prvakov in pokalu CEV nastopali tudi slovenski predstavniki.
 
9.6.2017
Čeprav so si odbojkarji SIP Šempetra v obstanek v 1. DOL zagotovili v dodatnih kvalifikacijah, ko so bili boljši od Go Volleyja, se je vodstvo kluba odločilo, da bodo v novi sezoni tekmovanje nadaljevali v drugoligaški konkurenci. Namesto njih bo v prvi ligi igral prav Go Volley.
 
22.5.2017
Odbojkarice Nove KBM Branika I in odbojkarji KEKOOpreme Žužemberk so novi slovenski prvaki v mali odbojki. Mariborčanke so se veselile tudi zmage v konkurenci kadetinj, mariborski odbojkarji pa so zlato medaljo osvojili tudi pri kadetih.
 
16.5.2017
V državnem prvenstvu v mali odbojki SKUPINA HSE smo spremljali zaključne obračune, ki so odločali o tem, kateri ekipi bosta nastopili na velikem finalu v Šoštanju. Najuspešnejši so bili odbojkarji KEKOOpreme Žužemberk in Salonita Anhovo, bron je osvojil Maribor.
 
13.5.2017
Finalni turnir Državnega prvenstva v mali odbojki Skupina HSE v organizaciji OK Spodnja Savinjska Šempeter je minil v odličnem vzdušju, ki so ga pripravili starši vseh ekip, prav tako pa smo lahko uživali v vrhunski odbojki, ki so jo prikazale vse sodelujoče igralke.
 
 
ostale novice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MINI in MALA ODBOJKA
 
DRUŽABNI TURNIR
V KRANJU