Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
23.5.2016
Odbojkarski klub Nova KBM Branik je v letošnji sezono ob naslovu v mladinski konkurenci in v mali odbojki dodal še tretjo lovoriko – naslov državnih prvakinj v kadetski konkurenci za ženske
 
23.5.2016
Zlata generacija odbojkarjev novomeškega moškega odbojkarskega kluba Krka navdušuje tudi v kategoriji kadetov, saj je na današnjem turnirju najboljše četverice osvojila naslov državnega prvaka.
 
9.5.2016
Organizacijo polfinalnega turnirja so tokrat prevzeli Črnučani, ki so s strani sodnikov, trenerjev in igralcev prejeli pohvale za odlično izpeljan turnir. Na turnirju so sodelovale ekipe iz Šempetra, Mislinje, Kranja in Črnuč, vsaka od njih pa je imela bučno podporo tudi na tribunah, tako da je bilo skozi celoten turnir zeloooo glasno.
 
9.5.2016
Na Ravnah na Koroškem je v organizaciji Odbojkarskega kluba Fužinar danes potekalo polfinale Državnega prvenstva za kadete. Poleg domačega Fužinar Metala Ravne so se ga udeležili še Krka, Žirovnica in Maribor
 
9.5.2016
Žirovnica – nedelja 8.5.2016. V dvorani pod Stolom je potekal polfinalni turnir kadetinj. V boj za finalni turnir so se podale ekipe DOORS, SIP Šempeter, ŽOK Mislinja in GEN-i volley.
 
 
ostale novice