Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
1.6.2015
Braslovče, 30.05.2015 - Odbojkarice Formisa so, po lanskem naslovu prvakinj v mali odbojki, letos osvojile naslov v kategoriji mini odbojke.
 
21.5.2015
V Mariboru je v soboto 16.05. v organizaciji OK Maribor potekal finalni turnir dečkov v mini odbojki. Sodelovale so ekipe KEKOOprema Žužemberk, Calcit Volleyball, Salonit Anhovo in domača ekipa Maribora.
 
18.2.2015
Prvi del državnega prvenstva Zavarovalnica Triglav v mini odbojki se počasi bliža koncu, saj deklice v nekaterih regijah čaka le še en krog tekmovanja, spet v drugih skupinah pa so najmlajše odbojkarice s svojimi nastopi že zaključile. Pri dečkih se tekmovanje nadaljuje 14. marca z repasaži.
 
2.2.2015
Mladi odbojkarji iz Maribora, Mislinje, Žužemberka in Kamnika so si z dobrimi predstavami na turnirju 3. kroga Državnega prvenstva Zavarovalnica triglav v mini odbojki že priigrali nastop v polfinalu, pri deklicah pa je tudi že znana večina ekip, ki se bodo iz regijskih tekmovanj uvrstile na državno prvenstvo.
 
19.1.2015
Najmlajši odbojkarji in odbojkarice so po dolgih počitnicah in prvih treningih prvič v tem letu stopili na parket in se med seboj pomerili na kar trinajstih turnirjih državnega prvenstva Zavarovalnica Triglav v mini odbojki, ki so 17. januarja potekali po vsej Sloveniji.
 
 
ostale novice