Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
2.6.2015
Ljubljana, 1.6.2015 – Ekipa VOLLEYBALLjubljana je v nedeljo 31.5.2015, v telovadnici OŠ Sostro, gostila finalni turnir kadetskega državnega prvenstva. Na zaključnem turnirju so, poleg domače ekipe VOLLEYBALLjubljana, sodelovale še ekipe GO Volley, Formis in Mladi Jesenice.
 
2.6.2015
Da bo razplet finala kadetov negotov vse do zadnje točke, so poznavalci napovedovali že pred pričetkom turnirja najboljše četverice (Črnuče ACH, Hoče, Mislinja in Sip Šempeter) v Večnamenski športni dvorani v Hočah. Na koncu je po odbojkarski lepotici odmevalo »Hoče, Hoče«, domači odbojkarji pa so se veselili novega naslova državnih prvakov.
 
27.5.2015
Polfinalni kadetski turnir v Mislinji se ni končal po željah gostiteljic. V prvi tekmi med domačinkami in Novogoričankami so bile boljše Mislinjčanke. Z dobrim servisom in napadom so premagale nasprotnice z gladkih 2 : 0. Identičen rezultat je bil na drugi polfinalni tekmi. Jesenice proti Mariboru 2 : 0.
 
27.5.2015
Ljubljana, 24.5.2015 - V Ljubljani je minulo nedeljo potekal polfinalni turnir državnega prvenstva za kadetinje, na katerem so si napredovanje na zaključni turnir četverice zagotovile domačinke VOLLEYBALLjubljana in ekipa Formisa, Vital Ljubljana je osvojil tretje mesto, Prevalje pa so bile četrte.
 
21.5.2015
Polfinalni kadetski turnir v Hočah se je končal po željah gostiteljev. Skupaj z vrstniki iz Črnuč so se namreč igralci domačega odbojkarskega kluba Hoče uvrstili v finale.
 
 
ostale novice