Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
25.5.2015
Moški odbojkarski klub Krka je v nedeljo, 24. maja, v novomeški Športni dvorani Leona Štuklja, gostil finale državnega prvenstva za starejše dečke. Na zaključni turnir so se poleg novomeške MOK Krka uvrstile še ekipe SIP Šempeter, ŠD Brezovica in Kekooprema Žužemberk.
 
19.5.2015
V organizaciji OK Mladi Jesenice je v nedeljo v večnamenski dvorani Pod Stolom v Zabreznici potekal finalni turnir državnega prvenstva za starejše deklice. Na turnirju so nastopile ekipe Vital Ljubljana I, Formis I, Swatycomet Zreče in Mladi Jesenice, naslov državnih prvakinj pa je pripadel domačinkam.
 
12.5.2015
Na gimnaziji v Slovenj Gradcu je 10. 5. 2015 potekal polfinalni turnir starejših deklic. Lepo nedeljsko dopoldan je v dvorano pripeljalo veliko gledalcev, ki so si ogledali tekme štirih ekip: Kostmann Slovenj Gradec, Mladi Jesenice, Luka Koper in Svatycomet Zreče.
 
11.5.2015
OK Prevalje je v nedeljo, 10. maja gostilo enega od obeh polfinalnih turnirjev starejših deklic. Sodelovali sta ekipi iz zahodnega dela Slovenije Calcit iz Kamnika in Vitala iz Ljubljane, iz vzhodnega, Formis in domača ekipa Prevalje.
 
11.5.2015
Organizator OK SIP ŠEMPETER je pripravil turnir odbojke za St. dečke v nedeljo 10.5.2015 ob 10 uri v OŠ ŠD Šempeter. V polfinalnem turnirju so nastopile ekipe dečkov rojeni leta 2000 in mlajši : iz SIP Šempetra, GO Volly , Maribor I in KEKOOprema Žužemberg. Starejši dečki so svoje tekmovanje začeli resno in zbrano.
 
 
ostale novice