Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
12.3.2008
Sezona dvoranske odbojke se bliža h koncu. 8. marca se je pričelo razigravanje in v prvem krogu razigravanja je ekipa OK SIP Šempeter uspela v gosteh premagati tretje uvrščeno ekipo Frama. Šempetrani so si tako še povečali prednost pred Framčani in ostali na 1. mestu druge državne odbojkarske lige.
 
19.2.2008
Člani OK SIP Šempeter še vedno trdno stojijo na 1. mestu 2. državne odbojkarske lige, kar je dokaz, da so res odločeni priti v 1. DOL za naslednjo sezono. 9. februarja so tako v gosteh premagali drugouvrščeno ekipo Termo Lubnik, kar jim poprej še ni uspelo. Tudi ekipo Kekooprema Žužemberk so 16. februarja uspeli premagati v domači dvorani, kjer so jih v nabito polni dvorani vzpodbujali šempetrski privrženci odbojke.
 
7.1.2008
Odbojkarji SIP Šempeter so v preteklosti že igrali v prvoligaški konkurenci, vendar vedno le eno sezono, nato pa je sledil izpad v drugo ligo. Zadnjič v sezoni 2002/03. od takrat dalje igrajo v drugi ligi, v letošnji sezoni pa so na dobri poti, da se spet vrnejo med najboljše slovenske klube.
 
 
ostale novice