Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
2.4.2015
26.3.2015 se je v Univerzitetni odbojkarski ligi začel dokaj mirno, s tekmo za končno sedmo mesto med FDV in MF. Boljše so bile študentke FDV, ki so slavile z 2:0. Že prej so svojo tekmo proti FFA odpovedale igralke Zdravstvene fakultete, kar pomeni da je FFA zasedla končno peto mesto.
 
23.3.2015
Pretekli teden smo v dvorani BIC gledali vse štiri četrtfinalne tekme v moškem delu UOL. Lanski prvaki s FŠ so imeli veliko dela z borbenimi farmacevti, ki so bili blizu presenetljive zmage. Ekonomisti so brez težav odpravili študente FRI, elektrotehniki so slavili proti gradbenikom, strojniki pa so bili boljši od študentov FKKT.
 
18.3.2015
V kar treh skupinah smo gledali boje, ki so odločali o samem vrhu razvrstitev v skupinah. V ženski skupini A si je Pedagoška fakulteta, z zmago nad doslej neporaženo Filozofsko fakulteto, priborila drugo mesto v skupini in potisnila Fakulteto za farmacijo iz bojev za medalje.
 
7.3.2015
S vsakim korakom smo bližje koncu v rednem ligaškem delu, zato se povečuje pomembnost nekaterih tekem še toliko bolj. V četrtek , dne 5.3.2015 se je poznalo tudi na obisku gledalcev, saj je pred začetkom prve tekme na tribunah korakalo precej radovednih navijačev, ki so prišli spodbujat svoje igralke v napetih srečanjih.
 
3.3.2015
Žal sta obe tekmi v ženskem delu tekmovanja odpadli, ker EF in FA nista zbrali dovolj igralk. V moškem delu smo gledali prevlado FŠ in FKKT. Ti dve ekipi sta si s prepričljivima zmagama zagotovili prvo in drugo mesto v skupini in s tem lažje nasprotnike v nadaljevanju tekmovanja
 
 
ostale novice