Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
12.5.2016
V četrtek smo videli zadnji obračun v univerzitetni odbojkarski ligi za študijsko leto 2015/16. Znani rek pravi "Zgodovina se ponavlja" tudi tokrat se je. Letošnji prvaki in prvakinje UOL so obranili naslov in znova zasluženo zasedli prvo mesto.
 
25.1.2016
V skupini A ostajajo lanskoletne prvakinje odbojkarice Filozofske fakultete neporažene, prav tako favoritinje skupine B igralke Zdravstvene fakultete. V moški konkurenci vodita v skupini A Fakulteta za strojništvo in v skupini B Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo. S UOL bomo nadaljevali v četrtek, 25.2.2016.
 
8.12.2015
V prvih tekmah smo videli izenačeni in do konca negotovi tekmi, ki sta se obe končali v 3 nizih. Slavile so igralke Filozofske fakultete in Medicinske fakultete. V obeh drugih obračunih so bile igralke ekip Pedagoške fakultete in Fakultete za družbene vede boljše in zmagale z 2:0.
 
2.12.2015
Tokrat smo videli izključno nastope v ženski konkurenci. V skupini A so veterinarke, kljub resni poškodbi v svojih zvrsteh premagale Ekonomsko fakulteto. V skupini B smo videli tekmo med lanskimi finalisti Pedagoško fakulteto in Fakulteto za šport, tudi tokrat je bila PeF za ščepec boljša in premagala nasprotnice. Gladko zmago pa so dobile igralke FFA.
 
24.11.2015
Podobno kot prejšnji teden so se vse tekme končale z 2:0. V ženski skupini A so prvo zmago v svoji prvi tekmi dosegle lanske prvakinje s Filozofske fakultete. Biotehniška fakulteta je svojo drugo zmago dosegla proti FDV. Tekme v moški skupini B so postregle z zmagama FŠ in FKKT proti ekipama FRI in FGG.
 
 
ostale novice