Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
13.2.2018
Slovenska ženska kadetska reprezentanca bo aprila nastopila na evropskem prvenstvu v Bolgariji. Žreb, ki je potekal v Sofiji, je našim dekletom namenil težko skupino, saj se bodo naše odbojkarice pomerile z Bolgarijo, Rusijo, Belorusijo, Srbijo in Madžarsko.
 
7.1.2018
Slovenska ženska kadetska reprezentanca je v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo dosegla še tretjo zmago in se tako veselila uvrstitve na prvenstvo stare celine. Slovenke so bile s 3:2 boljše od Češke.
 
6.1.2018
Slovenska ženska kadetska odbojkarska reprezentanca je na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo v Olomoucu vknjižila še drugo zmago. Naša dekleta so bila s 3:0 (6, 8, 9) uspešnejša od Islandije.
 
5.1.2018
Slovenska ženska kadetska odbojkarska reprezentanca je z zmago začela kvalifikacijski turnir za evropsko prvenstvo. V Olomoucu na Češkem je bila naša izbrana vrsta, s 3:1 (20, -19, 18, 16), boljša od reprezentance Španije. Jutri, ob 15. uri, se bodo dekleta pomerila z Islandkami.
 
3.1.2018
Slovenski kadetski reprezentanci bosta v tem tednu odigrali kvalifikacije za evropsko prvenstvo in si skušali zagotoviti nastop na prvenstvu stare celine. Fantje se bodo v Anapi pomerili s Poljaki, Rusi in Ciprčani, dekleta pa v Olomoucu čakajo obračuni s Špankami, Islandkami in Čehinjami.
 
 
ostale novice