Odbojka
 
 
 
 
 
 
 

Nahajate se na spletnem portalu Odbojka.si. Dostop do tega spletnega portala in njegovo uporabo urejajo splošna pogoji in veljavna zakonodaja. Z vstopom na spletni portal Odbojka.si potrjujete, da ste s splošnimi pogoji seznanjeni in da z njimi soglašate.

 

SPLOŠNI POGOJI UPORABE

 

Vsebine, objavljene na spletni strani Odbojka.si so last podjetja ESC d.o.o., Odbojkarske zveze Slovenije (v nadaljevanju OZS) oziroma avtorjev posameznih prispevkov.

 

Portal Odbojka.si je dovoljeno uporabljati le za osebne in nekomercialne namene. Brez pisnega dovoljenja je vsebine na tem portalu prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati, ter distribuirati, prikazovati ali objavljati.

 

Podjetje ESC d.o.o. in OZS z sodelavci bosta po svojih najboljših močeh skušalo zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke na tem portalu, vendar ne prevzemata nobene odgovornosti za posledice njihove uporabe. Vsebine spletnega mesta so informativnega značaja, zato ESC d.o.o. in OZS ne odgovarjata za točnost, popolnost in ažurnost objavljenih podatkov ali za kakršnokoli škodo, ki bi obiskovalcu nastala kot posledica uporabe informacij na spletnem mestu. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

ESC d.o.o. in OZS nista odgovorna za občasno nedelovanje spletnega portala, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij.

 

ESC d.o.o. in OZS oziroma druge pravne oziroma fizične osebe, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarjajo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

 

ESC d.o.o. in OZS ne odgovarja za vsebino povezav, ki so dostopne na straneh portala Odbojka.si. Vse povezave obiskovalci portala uporabljajo na lastno odgovornost. ESC d.o.o. in OZS ne jamčita točnosti, popolnosti, ali varnosti podatkov na spletnih straneh, katerih povezave so vzpostavljene na portalu Odbojka.si.

 

Za uporabo določenih storitev na portalu Odbojka.si morate opraviti registracijo, pri katerem boste morali posredovati vse zahtevane podatke za uporabniški račun in pri tem po svojih zmožnostih skrbeti, da bodo v času trajanja uporabe teh storitev pravilni in ažurni.

 

ESC d.o.o. in OZS se obvezujeta, da bosta za vaše osebne podatke skrbela in jih uporabljala v skladu z veljavno zakonodajo.

 

Odgovorni ste za vse aktivnosti, opravljene z uporabo vašega uporabniškega računa. Ob vsakršni nepooblaščeni uporabi ali utemeljenem sumu, da je do tovrstnega dostopa prišlo, morate o tem nemudoma obvestiti ESC d.o.o.

 

ESC d.o.o. in OZS nista odgovorna za kakršno koli izgubo ali škodo, do katere lahko pride zaradi nepooblaščene uporabe vašega računa ali gesla.

 

Z registracijo na Odbojka.si uporabnik izrecno soglaša, da ESC d.o.o. njegov elektronski naslov shranjuje, upravlja z njim in ga uporablja za namene obveščanja uporabnika o vsebinah povezanih z odbojko, aktivnostih na portalu, ponudbi ESC d.o.o. in ponudbi njegovih pogodbenih partnerjev, za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih, in ugodnostih, ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva.

 

Registriran uporabnik portala Odbojka.si ima pravico do preklica prejemanja obvestil z odbojkarsko vsebino, ponudb, reklamnih sporočil in drugih vsebin kadarkoli. To stori preko možnosti urejanja svojega profila na portalu.

 

Elektronski naslov na katerega ESC d.o.o. pošilja vsebine je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

Imetniku elektronskega naslova na katerega ESC d.o.o. pošilja vsebine pripadajo vse pravice v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

 

ESC d.o.o. in OZS si pridržujeta pravico do spreminjanja ali posodabljanja splošnih pogojev uporabe.