Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

Zgornja Gorenjska - Luka Koper 0:3

objavljeno dne: 07.04.2018

Čeprav sta si Zgornja Gorenjska in Luka Koper že pred zadnjim krogom zagotovili obstanek v 1. DOL, je imela tekma tekmovalni naboj, saj je odločala o končnem sedmem mestu. Z 0:3 (-21, -21, -23) so bile boljše Primorke, a so bili po tekmi zadovoljni v obeh taborih.

Zabreznica- Dvorana Pod Stolom; Gledalcev: 100; Sodnika: Zajec (Ljubljana), Sever (Brezovica)

 

Zgornja Gorenjska: Langus, Tanaskovič, Lužovec, Burja, Friškovec, Rozman, Zorman, Kregar, Ramič, Humerca, trener- Aleš Centa;

 

Luka Koper: Raič, Kušar, Isanovič, Radešič, Lucas, Đukič, Haupt, Kocet, Jovič, Pešič, Kaker, trener- Zdravko Jovič;      

 

Ker sta si imeli obe ekipi pred tekmo zagotovljen obstanek v prvi ligi je obračun odločal o končnem sedmem mestu, ki so ga dobile Primorke, a so bile tudi Gorenjke po tekmi zadovoljne. Oba trenerja, Aleš Centa pri domačih in Zdravko Jovič pri gostjah, sta bolj ali manj dala priložnost mlajšim igralkam, ki med sezono niso imele veliko 'minutaže', za odtenek boljše pa so bile Koprčanke, ki so naredile nekaj manj napak kot gostiteljice. Koprčanke so odlično servirale, domačim pa je nagajal sprejem, kar je prevesilo tehtnico na stran gostij. Vsekakor sta oba trenerja videla kakšen je potencial mlajših igralk, ki bodo v prihodnjih letih bržčas dobile več priložnosti za igro in bodo sčasoma postale tudi nosilke igre v posamezni ekipi.


avtor: Zoran Račič
foto: Zoran Račič
 
 
POŠLJI NOVICO