Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

Vstopnice za SP gredo za med

objavljeno dne: 28.02.2018

Italija in Bolgarija bosta septembra gostili svetovno prvenstvo v odbojki za moške, na katerem bodo nastopili tudi slovenski odbojkarji. Italijanska odbojkarska zveza FIPAV je s prodajo vstopnic začela 15. februarja, v manj kot tednu dni jih je bilo prodanih 15.296 vstopnic.

Z italijanske odbojkarske zveze so sporočili, da se vstopnice za največji odbojkarski dogodek v letošnjem letu izredno dobro prodajajo. V predprodaji so ljubitelji odbojke namreč kupili že več kot 15.000 vstopnic. Največ, 3510,  jih je bilo doslej prodanih v Firencah, kjer se bo domačim navijačem predstavila Italija. Prvi sveženj za obračune v skupini A, v kateri nastopa tudi Slovenija, je tako že razprodan, navijači naše izbrane vrste pa bodo morali počakati na drugi paket vstopnic.

 

Informacij o tem, koliko vstopnic za tekme slovenske reprezentance bo namenjenih slovenskim navijačem in v katerem sektorju v dvorani Nelson Mandela Forum v Firencah, na Odbojkarski zvezi Slovenije od organizatorjev prvenstva oz. Mednarodne odbojkarske zveze FIVB, kljub več pozivom, namreč še niso prejeli.

 

Za otvoritveno tekmo prvenstva med Italijo in Japonsko, ki bo v Rimu, je bilo v prvem tednu prodanih skoraj 2000 vstopnic, nekaj manj kot 9000 vstopnic pa so organizatorji prodali za izločilne boje, obe polfinalni srečanji in finale. Uradnih podatkov o prodaji v Bolgariji še ni na voljo. V Italiji bo tekme svetovnega prvenstva sicer moč spremljati v Rimu, Firencah, Milanu, Bariju, Bologni in Torinu, v Bolgariji bodo odbojkarski boji potekali v Sofiji, Varni in Ruseju.

 

Navijačem so na voljo celodnevne vstopnice, ki jih je moč kupiti preko spletne platforme Ticketone. Cene se gibljejo med 17 in 33 evri.

 


avtor: OZS
foto: FIVB
 
 
POŠLJI NOVICO