Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

Posebno priznanje za OZS

objavljeno dne: 26.02.2018

Evropska odbojkarska zveza CEV je oznanila dobitnike priznanj za najbolje organizirane turnirje evropske serije v odbojki na mivki v letu 2017. Krovna evropska organizacija je eno od priznanj podelila tudi Odbojkarski zvezi Slovenije.

Po oceni CEV so ljubitelji športa in odbojke na mivki najbolj uživali v dogajanju na turnirju evropske serije CEV Masters, ki je julija potekala v Ljubljani. Sočasno s turnirjem najvišje evropske ravni smo v središču prestolnice lahko spremljali še ženski CEV Satellite turnir in zaključne boje državnih prvenstev za mlade, na igriščih športnega parka Ludus v Črnučah pa so se odvijale še kvalifikacije za olimpijske igre mladih.

 
Odbojkarska zveza Slovenije je tako prejela posebno priznanje za najbolje načrtovano, izvedeno in komunicirano dogajanje na prizorišču turnirja, CEV pa je OZS namenila tudi simbolično denarno nagrado. Nagrado so prejeli še organizatorji turnirja CEV Masters, ki se je odvijal v avstrijskem Badnu in prireditelji evropskega prvenstva v latvijski Jurmali.

 

Med dobitniki priznanj so še organizatorji tekmovanj v mlajših kategorijah, in sicer prvenstev v Rusiji, na Švedskem in Madžarskem.


avtor: OZS
foto: Aleš Oblak
 
 
POŠLJI NOVICO