Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

Od danes na voljo vstopnice za SP

objavljeno dne: 15.02.2018

Septembra bo v Italiji in Bolgariji potekalo svetovno prvenstvo v odbojki za moške, na katerem bodo prvič nastopili tudi Slovenci. Naši odbojkarji bodo tekme v skupinskem delu tekmovanja igrali v Firencah. Zanimanje za vstopnice je veliko.

Svetovno prvenstvo se bo začelo 9. septembra, z otvoritvenima tekmama v Rimu, kjer se bosta pomerili Italija in Japonska in v Varni, kjer se bosta srečali Bolgarija in Finska. Slovenske odbojkarje, ki so si nastop na svetovnem prvenstvu zagotovili z zmago na kvalifikacijskem turnirju, maja lani v Ljubljani, zgodovinski, prvi, obračun čaka 12. septembra proti Dominikanski republiki.

 

Slovenci se bodo po dnevu odmora pomerili z Japonsko, nato še z Belgijo, 17. septembra bo njihov tekmec Argentina, za konec skupinskega dela tekmovanja bodo naši fantje odigrali še srečanje z Italijo.

 

Organizatorji so 15. marca začeli s prodajo vstopnic, ki poteka preko spleta in na prizoriščih prvenstva, z izjemo Barija in Bologne, kjer bodo prve vstopnice na voljo v marcu. Vstopnice je moč kupiti preko spletne platforme Ticketone, na spletni strani www.ticketone.it. Vstopnice so dnevne in veljajo za ogled obeh tekem v istem dnevu.

 

Zanimanje za vstopnice je izjemno, saj sta bili dvorani v Rimu in Firencah, za obračuna med Itaijo in Japonsko ter Italijo in Argentino (pred tem bo v Firencah na sporedu srečanje med Slovenijo in Belgijo), v manj kot 24 urah že polovično razprodani. Dodatne informacije so na voljo na: ticketing@volley2018.it.

 


avtor: OZS
foto: FIVB
 
 
POŠLJI NOVICO