Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

Praznik mini odbojke v Šempetru

objavljeno dne: 15.01.2018

V soboto, 13. januarja, je Odbojkarski klub SIP Šempeter organiziral 1. Odprto prvenstvo v mini odbojki U-11 za deklice in dečke letnika rojstva 2007 in mlajših, na katerem je na 13 igriščih tekmovalo več kot 420 mladih odbojkarjev iz 47 ekip iz Slovenije in Hrvaške.

V Šempetru, Preboldu in Braslovčah smo spremljali napete odbojkarske obračune, prav vse tekme so se odvijale v duhu fair-playa, s čimer je bil glavni cilj turnirja že dosežen. Igrala se je  zelo kakovostna odbojka, nagrajena z bučnim navijanjem staršev in drugih navijačev posameznih ekip. 

 

Pri deklicah je v konkurenci 33 ekip prvo mesto osvojila ekipa Ankaran Hrvatini, druga je bila ekipa Formis iz Rogoze, tretjega mesta pa se je veselila ekipa Vital Ljubljana I. Zmagovalec turnirja pri dečkih je bila domača ekipa SIP Šempeter, drugo mesto je osvojila ekipa KekoOprema Žužemberk, na tretjem mestu pa so turnir zaključili mladi odbojkarji MOK Kočevja.

 

Pokale in kolajne sta podelila predstavnik generalnega pokrovitelja turnirja Iskra ESV, Boštjan Pražnikar in trenerka mlajših selekcij odbojkarskega kluba Šempeter, Mojca Božič. Tekme so sodili sodniki DOS Žalec in Klubski sodnik OK Šempeter, ki so svoje delo opravili zelo dobro.

 

V Šempetru, kjer se je zbralo rekordno število mladih odbojkaric in odbojkarjev, so ponovno dokazali, da so odlični organizatorji, ki se ne ustrašijo niti največjih projektov, če so le-ti podprti s strani številnih pokroviteljev in donatorjev, ki se jim je predsednik obeh šempetrskih odbojkarskih klubov, Sebastjan Cilenšek, zahvalil za pomoč in podporo.

 

Cilenšek se je za udeležbo zahvalil tudi vsem ekipam in jim čestital za prikazano igro in borbenost. Vse skupaj je tudi povabil na 2. Odprto prvenstvo v mini odbojki, ki bo prihodnje leto potekalo 5. oz. 12. januarja.                                                                    


avtor: OZS/OK Šempeter
foto: OK Šempeter
 
 
POŠLJI NOVICO