Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

Četrti dobrodelni izziv MOK Krka amaterjem

objavljeno dne: 24.12.2017

V športni dvorani Marof se je včeraj že četrtič zapovrstjo odvil, zdaj lahko že rečemo tradicionalni, dogodek z imenom Dobrodelni odbojkarski izziv 6na2. Svojevrsten spektakel je navdušil številne obiskovalce in postregel z atraktivnim odbojkarskim dvobojem med vrhunskimi in rekreativnimi športniki.

Tako smo vnovič poskrbeli za promocijo odbojke s pridihom dobrodelnosti. Osrednji del dogodka je tudi tokrat spremljal spremljevalni program. Predstavili so se mladi upi Moškega odbojkarskega kluba Krka, ki so pokazali svoje odbojkarske veščine, tekom dogodka pa so se obiskovalci lahko pomerili v številnih nagradnih igrah.

 

Tokrat so »profije« Moškega odbojkarskega kluba Krka izzvali prepričljivi zmagovalci 57. izvedbe delavskih športnih iger, ekipa podjetja Revoz d.d. Rezultat, ki tudi tokrat ni bil v ospredju je bil najtesnejši do sedaj, končalo se je z rezultatom 2:1 v korist ekipe Revoza, ki je odločilni tretji niz dobila z rezultatom 17:15. Kljub temu, da so imeli odbojkarji Revoza v tretjem nizu v roki kar 5 zaključnih žog za zmago, sta odbojkarja Krke Turk in Renko uspela izničiti prednost, a želenega preobrata ni bilo. Tako je v četrtem poskusu prvič uspelo šesterici »amaterjev« premagati dva »profija«.

 

Končni rezultat je bil 2:1 (20:17, 14:20, 17:15) v korist ekipe Revoza.

 

Moški odbojkarski klub Krka: Miha Bregar, Valentin Turk, David Renko
Revoz, d.d.: Nograšek Boštjan, Štamcar Simon, Perić Ivan, Bregant Jernej (Krka), Virant Adam, Hočevar Nejc, Antončič Robi

 

Dvoboj je v ŠD Marof privabil  lepo število obiskovalcev, ki so lahko napovedali zmagovalca in končni rezultat. S tem so se potegovali za lepe praktične nagrade, izkupiček vplačanih prispevkov je na koncu znašal 735 evrov in bo šel v dobrodelne namene, in sicer organizaciji Društvu življenje brez nasilja – Varna hiša.

 

Za pomoč pri izvedbi dogodka se v MOK Krka zahvaljujemo Mestni občini Novo mesto, podjetju Krka d.d., sodnikoma Martinu Stoparju in Žigu Kodeliču, napovedovalcu Alešu Kirnu, delegatu Vidu Zupančiču, zdravniku dr. Tomici  Goraniću ter vsem obiskovalcem in donatorjem.

 

Številnim ljubiteljem odbojke se zahvaljujemo za obisk, že zdaj pa vse vabimo na naslednji, okrogli 5. Dobrodelni odbojkarski izziv 6 na 2.


avtor: MOK Krka
foto: MOK Krka
 
 
POŠLJI NOVICO