Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

Dan Pomurske odbojke

objavljeno dne: 02.06.2016

Dne 18.6.2016 se bo v organizaciji vseh pomurskih odbojkarskih klubov in sodnikov odvijal »Dan Pomurske odbojke«, ki bi naj v bodoče postal tradicionalen. Tekmovanje se bo začelo ob 10 uri in sicer se bo vse dogajalo v Zeleni dvorani Puconci in v Športnem centru Ernesta Nemca v Puconcih.

Na prireditvi bodo sodelovali vsi moški in ženski klubi iz Pomurja, ki sodelujejo v okviru tekmovanj pod okriljem OZS (OK PANVITA POMGRAD, ŽOK PUCONCI, ŽOK LJUTOMER, OK RADENCI, ŽOK SOBOTA, OK LJUTOMER in OK LENDAVA), prav tako pa se bodo prireditve udeležili tudi člani DOS POMURJA, kar pomeni, da pričakujemo okrog 400 športnikov.

 

 

Tekmovanja se bodo odvijalo v vseh selekcijah v moški in ženski kategoriji (mini, mala, st. deklice/ki, kadeti/nje in člani). Za popestritev tekmovanja bo revialna tekma med veterani Prekmurja in Pomurja in veterankami Prekmurja in Pomurja.

 

 

Preko celega dneva bo tudi družabno druženje ob živi glasbi, jedači in pijači.

 

 

Z namenom, da v Pomurju še bolj povečamo interes za žensko in moško odbojko, vas prisrčno vabimo v Puconce, kjer bomo tudi ob športnem druženju z novimi idejami oz. predlogi povečali popularnost odbojke v Pomurju in stkali nove športne vezi, ki nam bodo v naslednjih tekmovalnih sezonah še kako koristile.

 

 

Torej se vidimo 18.6.2016 v Puconcih.

 

Spletna stran prireditve: http://www.danpomurskeodbojke.si/


Facebook dogodek: www.facebook.com/events/1797699950453777/


avtor: ŽOK Puconci
foto: ŽOK Puconci
 
 
POŠLJI NOVICO