Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

Panvita Pomgrad vs. reprezentanca Slovenije U 21

objavljeno dne: 14.08.2015

Panvita Pomgrad se bo v okviru priprav na novo sezono v 1. odbojkarski ligi Slovenije, v petek 28. avgusta ob 19.00 uri pomerila z mladinsko reprezentanco Slovenije (U21). Ta se pripravlja za svetovno prvenstvo, katero bo potekalo od 11. do 20. septembra v Mehiki, gostili ga bosta mesti Tijuana in Mexicali.
Naša mladinska reprezentanca bo nastopala v Mexicali v skupini D, nasprotniki bodo reprezentanti Italije, Francije in Japonske. Najboljši mladinci Slovenije so se na prvenstvo uvrstili letos maja, ko so za ta podvig poskrbeli na kvalifikacijskem turnirju v Novi Gorici, na katerem so bili nasprotniki mladinski reprezentanti Rusije, Belgije in Nemčije. V odločilnem srečanju so proti Nemčiji oddali prvi niz, potem pa z odlično igro stvari postavile ne svoje mesto in dobili naslednje tri za zmago s 3:1. Nemci so bili tudi edini, ki so našim mladincem uspeli odvzeti niz. Za mladinsko reprezentanco Slovenije standardno nastopata tudi člana Panvite Pomgrad Urban Drvarič - podajalec prve ekipe in nova okrepitev Panvita Pomgrada Jakob Rojnik dosedanji član Šoštanj-Topolščice, kateri igra na poziciji sprejemalca.

Vljudno vabljeni v petek, 28. avgusta 2015 ob 19.00 uri. Spektakel zagotovljen!

Pokrovitelj tekme je Skupina Panvita.

Vstopnice bodo v prodaji na vhodu v dvorano eno uro pred pričetkom srečanja po enotni ceni 4,- EUR. Mladi do 12.leta imajo prost vstop.


avtor: OK Panvita Pomgrad
foto: OZS
 
 
POŠLJI NOVICO