Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

Astec Triglav - Fužinar 0:3

objavljeno dne: 15.02.2014

Kranj, 15. februarja (STA) - Odbojkarji Astec Triglava so v tekmi 4. kroga zelene skupine 1. DOL za moške izgubili proti Fužinarju z 0:3 (-17, -13, -22).

Dvorana Planina, gledalcev 50, sodnika: Perčič (Kamnik), Jovanovič (Komenda).
Astec Triglav: Lužovec 2, Hafner 1, A. Kök, Bilandžić 1, Vene, Močnik 1, Rop 14, Bežek, Kržišnik 1, Hafner 6. M. Kök 2, Rezar 3.
Fužinar: Stravnik, M. Jež 2, Šavc, Ciganovič 6, Radjenovič, J. Jež 12, Sobočan, Hunt 16, Levar, Valentan 4, Abraham 4, Libnik.

 

Astec tudi po četrtem krogu ostaja na zadnjem mestu in se je s porazom močno oddaljil od mest za obstanek. Vodilna ekipa zelene skupine Fužinar je zmagal še četrtič, nekaj težav z Astecom je imel le v tretjem nizu, za uspeh pa sta veliko pripomogla Jure Jež in Taylor Gerald Hunt, oba sta odlično servirala.

V izenačenem začetku tekme je Astec vodil do 9:8, nato pa so gosti, ko je bil na servisu Denis Valentan, povedli. Prednost je počasi naraščala, ob servisih Jureta Ježa je znašala 17:11, in Korošci so brez težav nadzirali potek niza, ki so ga dobili s 25:17, tudi zaradi številnih napakah domačih igralcev.

Po zaslugi Jureta Ježa je Fužinar drugi niz začel s 3:0, Astec je dosegel dve točki, nato pa so gosti prevladovali. Hitro je bilo 16:5, po novih napakah Kranjčanov pa je tudi drugi niz pripadel varovancem trenerja Bojana Ivartnika.

Tretji niz je bil izenačen do sedme točke, nato pa je po zaslugi Taylorja Geralda Hunta Fužinar vodil z 10:7. Odbojkarji Asteca so se približali pri 13:14, po točkah Hunta pa se je Fužinar spet odlepil od tekmecev. Domači so najprej izenačili na 20. točki, vendar preobrata niso zmogli.


avtor: STA
foto: Kalan Aleš
 
 
POŠLJI NOVICO