Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

Go Volley - Panvita Pomgrad 0:3

objavljeno dne: 05.02.2014

Nova Gorica, 05. februarja (STA) - Odbojkarji Go Volleyja so v tekmi 3. kroga modre skupine 1. DOL za moške izgubili proti Panviti Pomgrad z 0:3 (-18, -23, -18).

Dvorana Balon, gledalcev 50, sodnika: Perčič (Kamnik), Klinar (Radovljica).
Go Volley: Vrtovec, Marc, Basaneže, Konjedic, Filiputti, Savičić, Bregar, Tomić, Kuburović, Gašparin, Maraž.
Panvita Pomgrad: Ajlec, Pavlovič, Pelemiš, Čolović, Flisar, Topovšek, Bogožalec, Tot, Grabar, Drvarič, Vrabl, Ratkai.

 

Odbojkarji Panvite so se z zmago prebili na tretje mesto modre skupine, z zadnjeuvrščenim Go Volleyjem pa večjih težav niso imeli. Še največ v drugem nizu, ko so se Novogoričani dobro upirali, a na koncu ostali brez točk. Primorci so po treh krogih še vedno brez zmage in na zadnjem mestu.

Panvita Pomgrad je prvi niz začela s tremi točkami, po teh pa se je Go Volley hitro približal na točko zaostanka (4:5). Gosti so so po rezultatu 5:6 osvojili pet zaporednih točk, prednost pa je nato le še naraščala. Novogoričani so poizkušali, najbližje prišli pri rezultatu 14:19, vendar v zaključku niso našli načina, kako ustaviti Prekmurce. Ti so izkoristili prvo zaključno žogo in povedli z 1:0.

Moštvi sta bili bolj izenačeni v drugem nizu. V njem so igralci iz Murske Sobote sicer vodili, a si več kot točke ali dveh prednosti niso priigrali. Go Volley je izenačil na deveti točki, nato pa vodil do 17. točke, ko je Panvita izenačila, moštvi sta bili izenačeni še na 18. točki, v preostanku niza pa je več točk osvojila Panvita.

V tretjem nizu so gosti prišli do prednosti 3:1, vendar se domačini niso dali. Priključek so držali do 6:8, nato pa so Prekmurci znova pobegnili na varno razliko, ki so jo brez težav držali. Ko so vodili za šest (20:14), je bil zmagovalec dvoboja odločen.


avtor: STA
 
 
POŠLJI NOVICO