Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

Astec Triglav - Fužinar Metal 0:3

objavljeno dne: 13.11.2013

Kranj, 13. novembra (STA) - Odbojkarji Fužinarja Metala so tekmi 7. kroga 1. DOL za moške v Kranju premagali Astec Triglav s 3:0 (18, 13, 20).

Dvorana Planina, gledalcev 150, sodnika: L. Globačnik (Topolšica), Pevc (Škofja Loka).
Astec Triglav: Lužovec 2, S. Hafner, Bilandžić, Mrak, Vene, Močnik 4, Rop 11, Bežek, Kržišnik 1, T. Hafner 3, Kök 8, Rezar 1.
Fužinar Metal: Šavc, Stravnik, Radjenović, J. Jež 15, Valentan 10, Abraham 5, Libnik, M. Jež 6, Hunt 14, Ciganovič 4, Levar.

Astec Triglav je še naprej brez zmage v prvenstvu. Proti Fužinarju so Kranjčani želeli prekiniti niz neugodnih rezultatov, a nekoliko oslabljeni zaradi poškodb temu niso bili kos. Zdaj je praktično že jasno, da bodo obstanek v prvoligaški konkurenci morali iskati prek dvobojev zelene skupine, saj se položaj v naslednji polovici prvega dela prvenstva ne more drastično spremeniti.

Kranjčani in Ravenčani so se srečali prvič po šestih letih. Triglavani so imeli dobre spomine na zadnje medsebojne obračune, a tokrat so bili povsem v podrejenem položaju. Korošci so bili boljši v vseh elementih, ves čas so nadzorovali položaj, tako da je njihova zmaga več kot zaslužena. S 35-odstotnim napadom, kakor je pokazala statistka, Kranjčani, ki so nastopili brez enega svojih najboljših napadalcev Simona Bilandžića, niso mogli upati na uspeh.


avtor: STA
foto: Kalan Aleš
 
 
POŠLJI NOVICO