Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

Še zmaga do druge lige

objavljeno dne: 18.03.2013

Druga ženska ekipa Calcit Volleyballa je v zadnji domači tekmi letošnje sezone 3. DOL – zahod v dvorani OŠ Stranje gostila tretjo ekipo Luke Kopra in zmagala s 3:0 (9, 16, 19).
Ker so bile na domačem igrišču uspešne tudi odbojkarice Aquawatta iz Žirovnice, ki so premagale Vistro iz Domžal, morajo Kamničanke v zadnjem krogu, na gostovanju v Škofji Loki, zmagati. Dovolj bo že zmaga s 3:2. Krog pred koncem tekmovanja v 3. DOL imajo Kamničanke 56 točk, Žirovničanke pa točko manj.
»Predvsem prvi niz je bil primer pravilnega pristopa do tekme z nekoliko slabšim nasprotnicam, saj so dekleta igrale zelo zbrano in zavzeto. Rezultat tega bil visoka zmaga. Tudi v drugem so nadaljevale s podobno igro, se je pa v našo igro domačih prikradlo že več napak, kar pa ni ogrozilo naše zmage. V tretjem smo preveč popustili, tako da so Koprčanke povedle že z 11:6 in šele po tem zaostanku so dekleta spet zaigrale, kot znajo in tekmo zanesljivo dobile. Pohvalil bi vse igralke, vseskozi pa sta dobro igrali Tjaša Gadža in Sara Petek,« je igro svojih varovank pohvali Franci Obolnar, ki je tekmo proti Luki Koper III igral v postavi: Gregorinčič, Tjaša Gadža, Tina Novak, Tina Bunderšek, Sara Petek, Kristina Golob, Klara Kregar, Adelisa Rujevič, Neže Repnik, Katja Jerman, Lara Koritnik, Sara Bobek in Sanja Manojlović.
avtor: Miha Štamcar
 
 
POŠLJI NOVICO