Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

UOL - rezultati 3. tedna

objavljeno dne: 07.12.2009

V tem tednu so vse 4 tekme odigrale študentke, tako so lahko na svoj račun prišli vsi gledalci, ki so videli izjemno tekmo med fakulteto za farmacijo in filozofsko fakulteto. Povem možno, da bo ena izmed teh ekip igrala v finalu.
Študentke
Fakulteta za šport : Pedagoška fakulteta 2:0 (13, 18)
Lanske zmagovalke so se dodobra namučile z borbenimi igralkami s pedagoške fakultete. V prvem nizu so se odlepile in ga dobile s 25:13. V drugem nizu so do trinajste točke vodile igralke PEF, ki so pokazale odlično igro v obrambi. Na koncu so študentke FŠ le uveljavile prednost v kvaliteti in niz dobile s 25:18.
Biotehnična fakulteta : Fakuleteta za arhitekturo 2:0 (16, 7)
V prvem nizu je potekal izenačen boj, z veliko dobrimi obrambnimi akcijami in uspešnimi napadi. Žal se je poškodovala ena od igralk z Biotehniške fakultete, kljub temu pa so njene soigralke niz dobile s 25:16. V drugem nizu je bila na igrišču le še ekipa BF, ki je prevladovala v vseh elementih igre, študentke Fakultete za arhitekturo pa niso več zaigrale tako, kakor v prejšnjem nizu.
Fakulteta za farmacijo : Filozofska fakulteta 2:1 (-19, 18, 13)
Zagotovo najkvalitetnejše in najzanimivejše srečanje v dosedanjem ženskem delu UOL. Drugouvrščene z lanske sezone, študentke FFA so se letos še dodatno okrepile z nekaj prvoligaškimi igralkami in so pred srečanjem veljale za favoritke. Tega naziva v prvem nizu niso upravičile, saj so študentke FF z borbeno igro in n veliko mero uigranosti prevladovale od začetka do konca in niz dobile s 25:19. V drugem nizu so pri FFA opravili nekaj menjav, ki so se izkazale za uspešne, saj so njihove študentke ta niz dobile s 25:18. Tudi v zadnjem nizu so bodoče farmacevtke povedle, a so jih študentke FF ujele na trinajsti točki. Po nekaj izvrstnih izmenjavah žoge in bloku FFA pri 14:13, so slednje z nekaj sreče vendarle zaključile srečanje v svojo korist.
Fakulteta za strojništvo : Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo 0:2 b.b.
Zaradi bolezni in poškodb v ekipi na FS žal niso uspeli zbrati dovolj deklet za tekmo in tako izgubili brez boja. Gledalci so lahko gledali trening tekmo igralk FKKT, ki letos v ligi merijo visoko.
avtor: Žiga Bratuž/UOL
 
 
POŠLJI NOVICO