Odbojka
 
 
 
 
 
novica
 

UOL - rezultati 12. tedna

objavljeno dne: 13.04.2009

Tokrat sta bili na sporedu obe tekmi za tretjo mesto v Univerzitetni odbojkarski ligi. Slavile so študentke Filozofske fakultete in študentje farmacije.
Študentke
Filozofska fakulteta : Medicinska fakulteta 2:0 ( 16, 20)
V obračunu za bronasto medaljo so se pomerile študentke medicine in FF. Bodoče zdravnice so na tekmo prišle brez njihove najboljše organizatorke igre Katje Hleb in kljub borbenosti niso uspele premagati razigranih »filozofk«. Študentke FF so v letišnji sezoni zopet sestavile odlično ekipo, krasi jih uigranost in dobro vzdušje v ekipi in so zasluženo osvojile tretje mesto. Izstopala je napadalka Barbara Hren, ki je ni ustavil niti visok blok Jelene Strel Kosmač.
Študentje
Fakulteta za farmacijo : Fakulteta za strojništvo 2:0 ( 12, 17)
Strojniki so komaj sestavili ekipo. Lanski prvaki imajo v letošnji sezoni veliko težav s poškodbami in neigranjem njihovih ključnih igralcev, ki imajo obveznosti v matičnih klubih. Kljub veliki želji in borbenosti se niso mogli resneje upirati farmacevtom, ki še niso preboleli nesrečnega poraza proti FŠ. Z visokim blokom in močnimi napadi so osvojili bronasto medaljo, ki se jim je nekajkrat v zadnjih sezonah izmaknila v končnici tekmovanja. Kljub temu, da je FFA mala fakulteta slovi po odlični odbojki v moški in ženski konkurenci, saj se bodo njihova dekleta pomerila v finalu s študentkami FŠ.
avtor: Žiga Bratuš/UOL
 
 
POŠLJI NOVICO