Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
1.2.2018
Dober mesec dni pred koncem rednega dela državnega prvenstva se je ženska ekipa Calcit Volleyja okrepila z dvema novima igralkama. V klub se po nekajmesečni odsotnosti zaradi materinstva vrača Olivera Kostić, prihaja pa tudi Američanka Alexandra Annelise Frantti.
 
20.12.2017
Olimpijski komite Slovenije - Združenje športnih zvez je 16. decembra v Zrečah Odbojkarskemu klubu Kamnik podelil visoko priznanje ob 70-letnici delovanja kluba. OKS je kamniškemu odbojkarskemu klubu plaketo podelil za dolgoletno strokovno in organizacijsko delo.
 
19.12.2017
Vodstvo kamniškega odbojkarskega kluba Calcit Volley je sporazumno prekinilo pogodbo z ameriško podajalko Amando Peterson. Petersonova po treh mesecih odhaja iz Kamnika, na njeno mesto prihaja Hrvatica Bernarda Brčić.
 
26.9.2017
OK Kamnik je najuspešnejši kamniški športni kolektiv, sodi pa tudi v sam vrh slovenske odbojke. Na slovesnosti pred prostori kluba na Cankarjevi cesti 3, ki je potekala v nedeljo, so se spomnili začetkov pred 70 leti.
 
25.9.2017
Odbojkarice Calcit Volleyja so na turnirju ob 70-obletnici OK Kamnik osvojile prvo mesto, pred italijanskim A-2 ligašem Trentino Rosa in zagrebško Mladostjo. Kamničani so na tekmi za tretje mesto, z 2:1, premagali ACH Volley, prvi pa je bil Hypo Tirol Innsbruck, ki je bil z 2:1 boljši od Posojilnice Aich/Dob.
 
 
ostale novice