Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
3.10.2015
OK Panvita Pomgrad iz Murske Sobote se ponaša z več desetletno tradicijo ter aktivno deluje in utrjuje tradicijo odbojke v Pomurju. Članska ekipa Panvita Pomgrad nastopa v prvi državni odbojkarski ligi, v kateri zaseda visoka mesta.
 
14.8.2015
Panvita Pomgrad se bo v okviru priprav na novo sezono v 1. odbojkarski ligi Slovenije, v petek 28. avgusta ob 19.00 uri pomerila z mladinsko reprezentanco Slovenije (U21). Ta se pripravlja za svetovno prvenstvo, katero bo potekalo od 11. do 20. septembra v Mehiki, gostili ga bosta mesti Tijuana in Mexicali.
 
4.8.2015
Danes so priprave na novo sezono začeli tudi odbojkarji Panvite Pomgrada, ki so bili v minulem državnem prvenstvu četrti. Ekipo iz Murske Sobote bo še naprej vodil Dejan Fujs, ki bo lahko računal na štiri nove igralce, trije pa so soboške vrste zapustili. Soboški odbojkarji bodo letos igrali tudi v pokalu Challenge.
 
14.2.2015
Moštvo Panvita Pomgrad je danes odigralo prvo tekmo kvalifikacijskega turnirja Mevza Cup 2015, na katerem je premagala aktualne prvake Hrvaške z rezultatom 3:0. Danes ob 18.uri bo njihov nasprotnik OK Međimurje Centrometal.
 
12.2.2015
Po petnajstih letih, takrat so soboški odbojkarji igrali v srednjeevropski ligi, se bodo odbojkarji Panvite Pomgrada konec tedna podali v boj za zadnjo vstopnico na finalni turnir pokala Srednjeevropskega odbojkarskega združenja MEVZA. Kvalifikacijski turnir se bo v petek začel v Nedelišću na Hrvaškem.
 
 
ostale novice