Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
26.9.2017
OK Kamnik je najuspešnejši kamniški športni kolektiv, sodi pa tudi v sam vrh slovenske odbojke. Na slovesnosti pred prostori kluba na Cankarjevi cesti 3, ki je potekala v nedeljo, so se spomnili začetkov pred 70 leti.
 
25.9.2017
Odbojkarice Calcit Volleyja so na turnirju ob 70-obletnici OK Kamnik osvojile prvo mesto, pred italijanskim A-2 ligašem Trentino Rosa in zagrebško Mladostjo. Kamničani so na tekmi za tretje mesto, z 2:1, premagali ACH Volley, prvi pa je bil Hypo Tirol Innsbruck, ki je bil z 2:1 boljši od Posojilnice Aich/Dob.
 
4.9.2017
Za odbojkarji Calcit Volleyja so že štirje tedni priprav na novo sezono, v tem tednu pa bodo odigrali prve tri pripravljalne tekme. Prvo že v sredo, ko se bodo v dvorani Tivoli pomerili z ACH Volleyjem, tekma se bo začela ob 20. uri, v petek bodo v svoji dvorani gostili kranjski Triglav, v soboto pa bodo gostovali v Mariboru.
 
4.8.2017
Odbojkarji Calcit Volleyballa bodo v ponedeljek začeli s pripravami na novo sezono, v kateri bodo branili naslov pokalnega zmagovalca Slovenije in drugo mesto v domačem prvenstvu. Kamničane sta zapustila le Jan Brulec in Matic Videčnik, novinca pa sta Poljak Gil in Tine Kvas, ki se je po dveh letih vrnil v matični klub.
 
1.9.2015
Za odbojkarji Calcit Volleyballa je najtežji del priprav, ki so ga opravili pod vodstvom kondicijskega trenerja Daliborja Todorovića. Za njimi je 36 treningov in dve prijateljski tekmi, še dve pa bodo imeli do konca tega tedna.
 
 
ostale novice