Odbojka
 
 
 
 
 
novice
 
16.10.2015
Odbojkarji ACH Volleyja so na svoji drugi tekmi turnirja srednjeevropske lige doma s 3:0 (20, 21, 21) premagali Mladost Kaštelo.
 
3.10.2015
Kljub temu, da ACH Volley na parket stopa s prenovljeno ekipo, cilji ostajajo enaki. Branilci državnega naslova in pokalni prvaki želijo obe lovoriki osvojiti tudi v letošnji sezoni. V srednjeevropski ligi je želja vsaj finale, v Ligi prvakov pa tretje mesto v skupini.
 
6.8.2015
Ljubljana, 06. avgusta (STA) - Odbojkarji ACH Volleyja, ki so v minuli sezoni še enajstič zapored osvojili naslov državnega prvaka, sicer pa dvanajstič v zgodovini kluba, bodo s pripravami na novo sezono začeli prihodnji ponedeljek. V ekipi bo pet novincev oziroma štirje, kajti Rok Satler se po šestih letih spet vrača v ljubljansko ekipo.
 
2.7.2015
Na Dunaju je potekal težko pričakovan žreb skupin, ki je odbojkarjem ACH Volleya prinesel zanimive tekmece. V skupini F se bodo Ljubljančani pomerili s favoriti skupine italijansko Modeno Volley, s poljskim Lotos Trefl Gdanskom in s srbskim klubom Vojvodina NS Seme iz Novega Sada.
 
29.11.2014
Ekipo ACH Volley-a bo v naslednjem tednu okrepil še en tujec. V Ljubljano prihaja devetindvajsetletni poljski podajalec, Michal Kozlowski, ki se bo slovenskim gledalcem prvič predstavil 6.decembra, proti kanalskemu Salonitu.
 
 
ostale novice